info@specsbox.com +383 49 233 747
Ashburn
store avatar

Mobil Shop Kastri

@mobil-shop-kastri
7,732.31 km
Rated
0.0 out of 5

Based on the opinion of 0 people.

About
  About
Gjindemi ne qendren Semitronix ne Peje.
general

Mission: Shitje /Service te gjitha llojeve te telefonave mobil

Start date: 11-05-2021

Category: Mobil Shop

Socials
More Info

+383 49 838 371

Pejë

08:30 - 19:00 open

Location
History
Mobil Shop Kastri eshte dyqan i specializuar ne shitjen e telefonave mobil si dhe aksesoreve te telefonave mobil me seli ne Qendren Semitronix ne Peje